Освоено 3-то место на Републички натпревар по француски јазик во спелување за II година.
Браво за нашата ученичка Маријана Николова која го освои третото место, како и за Христина Недева 7️⃣ и Нина Мечева 8️⃣место.
Сите се дел од билингвалната II4.

Ментор: Драган Трпковски