Еколошка акција

Денес, 28.04.2021 (среда), во нашето училиште одржавме еколошка акција при која ги доделивме наградите на добитниците од конкурсот “Еко свет”.

Заедно извршивме многу работи сѐ со цел да го збогатиме нашето училиште со зеленила, чистота и пријатна атмосфера.

Уште еднаш им честитаме на наградените ученици на конкурсот и упатуваме голема благодарност до директорката Донка Јованова, професорката по македонски јазик Маја Којчева, како и сите професори кои беа во жирито, до Младинската организација и сите присутни на настанот.