Честитки до ученичката Елена Тимова од IV-5 за освоено I место на регионалниот натпревар по француски јазик, “Dis-moi dix mots” кој се одржа на платформата Teams на (22.03.2021). Во исчекување се и резултатите од одржаниот државен натпревар.

Ментор: Александра Илиева