Училиштен весник ,,Младина”-Насочени кон врвот

Наши почитувани читатели, и годинава во чест на нашиот патронен празник ви го претставуваме нашиот училиштен весник ,,Младина”, со нов поднаслов – Насочени кон врвот.Весникот го подготвија учениците од новинарската секција при СОУ ,,Св. Кирил и Методиј” – Неготино под менторство на професорката Маја Којчева – Величкова.

https://www.flipsnack.com/68FFB8BBDC9/–cjiq11o02v/full-view.html