Драги матуранти,

Овој матурски ден го означува крајот на вашето образование овде и почетокот на едно ново поглавје. Го следевме вашиот раст, бевме сведоци на вашата посветеност и ги прославувавме заеднички вашите достигнувања.

Додека одите напред, запомнете ги вредностите што сте ги научиле, негувајте ги вашите пријателства и прифатете ги можностите што ви претстојат. Секогаш прифатете го непознатото со отворени срца, знаејќи дека сте подготвени за секој предизвик што ќе ви се појави. Се наоѓате на работ на неограничени можности, вооружени со знаењето и вештините што ги стекнавте. Ваше време е да блеснете, да ги исполнете вашите соништа.

Честитки, матуранти!?‍??‍?

Ви посакуваат сите вработени од
СОУ “Св.Кирил и Методиј”