Матурски бал – 2023г.

Денес градскиот плоштад пулсираше во ритамот на традиционалната манифестација Матурски бал – 2023 година. 60-тина матуранти од СОУ„Св. Кирил и Методиј“ го одиграа матурскиот бал заедно со своите врсници од повеќе градови од Република Македонија.

Ви го честитаме матурирањето наши драги матуранти со желби за добро здравје и среќа во животот, како и успех на личен и професионален план.