Регионален натпревар по Биологија

Честитки за вложениот труд, упорноста и постигнатите резултати на нашите ученици кои на регионалниот натпревар по Биологија одржан на 17.03.2023г. ги постигнаа следниве резултати:

?Елена Јорданова II награда;
?Анастасија Манчевa II награда;
– ментор Зорица Стојановска,

?Кирил Димитров III награда;
?Ивана Тимова III награда;
– ментор Валентина Манчева.

Честитки за учениците и нивните ментори и им посакуваме понатамошен успех на државниот натпревар.