ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА
Почитувани ученици и родители,
Ве известуваме дека на ден 1 септември 2022 година (четврток), со почетокот на новата учебна година,  СОУ „Св. Кирил и Методиј“ – Неготино ќе започне со едносменско работење.
Сите ученици од I,II,III и IV година започнуваат со настава во 07:00 часот.
На сите ученици им посакуваме многу успеси. Нека ни е среќен почетокот на новата учебна година.
ВД Директор,
Ангелина Илиева