Честитка за 8 Март од учениците – група на МИМО

За најдобрата. За најмилата. За најхрабрата. За мојата мајка, баба, девојка, сестра. За мојата драга професорка. Среќен 8 Март- на сите припаднички од понежниот пол.

Од нас, учениците, членови во МИМО активностите/ групите во СОУ„Св.Кирил и Методиј“- Неготино.