УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ОТВОРЕН ДЕН ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

Во петокот, 13.05.2022 година, ги отворивме вратите на нашето училиште СОУ ,,Св. Кирил и Методиј” – Неготино и им посакавме добредојде на нашите гости, учениците од ООУ ,,Гоце Делчев” и ,,Срашо Пинџур”- Неготино и ООУ ,,Димката Ангелов – Габерот” од Демир Капија. Им посакавме добредојде и на учениците од нижото музичко училиште во Неготино кои го збогатија настанот со прекрасна музичка програма. Им се заблагодаруваме и на нашите соработници, компаниите ,,Еуроникел Индустри”, ,,Дрекслмајер”, ,,Корона” и “Технички институт Македонија”, што беа дел од настанот. Им се заблагодаруваме и на нашите вредни ученици и професори кои го реализираа настанот. Да си посакаме уште многу успешни соработки.