Општински натпревар по Биологија

Честитки за учениците кои земаа учество и постигнаа значителни резултати на општинскиот натпревар по Биологија кој оваа година се одржа по електронски пат на ден 14.04.2021 година.

Ученици од I година:

I награда – Јорданова Елена I5

III награда – Мила Толова I5

Пофалница: Панова Загорка I5

Учество: Тодор Димитров

Ученици од III година:

III награда – Милена Камчева III5

III награда – Верица Димитрова III5

Уште еднаш, искрени честитки за нашите ученици и нивниот ментор и им посакуваме успех на Регионалниот натпревар .