Последен поздрав од СОУ„Св. Кирил и Методиј”-Неготино

Почивај во мир наш драг, пензиониран колега Дионис!

Секогаш ќе бидеш во сеќавањата на учениците низ генерациите што поминаа и во сеќавањата на твоите колеги од СОУ „Св. Кирил и Методиј“ – Неготино!

Сочувство до семејството. Нека ти е вечна слава!