Соработка со Ротаракт – Неготино

Многу им се радуваме на соработките, особено со млади и амбициозни луѓе кои знаат да подадат рака во вистински момент.

Им упатуваме неизмерна благодарност на членовите на Ротаракт – Неготино, кои ја продолжија мисијата која во нашето училиште ја започна Ротари Клубот – Неготино и ни донираа камери со кои се доврши системот за видео надзор во СОУ „Св. Кирил и Методиј“ – Неготино. Но, нивната хуманост не завршува тука. Во овие тешки услови кога дел од учениците не се во можност да следат онлајн настава, тие донираа и три таблети кои ги наменивме за учениците од социјално загрозените семејства.