Честитки до нашата Анета Трајкова за нејзиниот голем успех на студиите во Франција!

Честитки до Анета Трајкова, поранешна ученичка во СОУ „Св.Кирил и Методиј“ – Неготино за постигнатите успеси и големиот напредок во образованиетo, со што го промовира нашето училиште и нашата држава воопшто, односно темелот на знаењето, кој го има понесено од тука. Од наша страна ќе и посакаме многу успеси во кариерата и научните достигања, да ти бидат ѕвезда водилка во животот.

Извор: Француски институт во Скопје
https://www.facebook.com/if.skopje/photos/a.267230923304560/3597308980296721/?type=3&theater