Промоција на првата збирка поезија на нашата ученичка Деа Балкански

Промоција на првата збирка поезија на нашата ученичка Деа Балкански На 29.05.2021 год. се случи промоција на првата збирка поезија на нашата матурантка Деа Балкански. Промотор и рецензент на настанот беше професорката Маја Којчева – Величкова, а на присутните им се обрати и професорката Александра Илиева.

Ѝ посакуваме на Деа уште многу книжевни и животни достигнувања.