Донација од Борче Стаменов

Сакаме да му упатиме јавна благодарност на Борче Стаменов и неговата хумана акција „Донирај компјутер“ преку која му се овозможи на нашиот ученик Денис Матлиов да следи настава од далечина.

Многу ни е драго што преку овој хуман гест нашиот ученик од прва година ќе може непречено да биде дел од образовниот процес во услови на пандемија, со надеж дека и тој еден ден ќе го следи ваквиот светол пример.