Донација од фабриката ,,Дрекслмајер”

Сакаме да упатиме огромна благодарност до фабриката ,,Дрекслмајер” од Кавадарци која во два наврати ја поддржа нашата работа и донираше 30 десктоп и 11 лаптоп компјутери.


Оваа донација значи поддршка во процесот на онлајн учење и ќе придонесе за непречено одвивање на образовниот процес, па затоа сме среќни што имаме вакви социјално одговорни претпријатија за наши пријатели. Ваквата поддршка нека го отвори патот и за понатамошна соработка и нека биде пример и за другите компании. Овие компјутери во голема мера ќе го унапредат образовниот процес во средното стручно образование, особено во електро-техничката струка.